Dierenoppas

dierenoppas_katten

U wilt de beste zorg voor uw dieren, ik kan u daarmee helpen zodat u met een gerust hart van huis kunt gaan. Ik geef zorg aan al uw dieren: katten, konijnen, knaagdieren, kippen, vogels, pony’s, kleine boerderijdieren, reptielen, vissen en meer.

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis, kunt u precies aangeven welke zorg u verlangt voor uw dieren tijdens uw afwezigheid. Uw dieren zullen niets tekort komen. Ik houd het gedrag van uw dier in de gaten zodat ik snel kan zien of het iets mankeert.  De dieren krijgen de aandacht die ze zo nodig hebben, voor korte of langere tijd, het hele jaar door.

De kattenbakken worden dagelijks verschoond en de overige dierverblijven worden indien gewenst schoongemaakt. Water- en voerbakken worden gevuld en schoongemaakt.

Uw kat zal het fijn vinden om een kattenoppas in huis te hebben en in de eigen omgeving te kunnen blijven. Voor hondenverzorging kunt u bij mij niet terecht, honden willen vaak niet de hele dag zonder baas thuis blijven, voor hen raad ik aan om contact op te nemen met een hondenuitlaatdienst of een goed pension.