Recensies

Enkele ervaringen van klanten

Katten en pony’s 

Wat fijn dat we jou hebben gevraagd om tijdens onze vakantie op onze “thuisblijvers” te passen! Via de site en na de eerste kennismaking meteen goed gevoel. Je bent een mens met hart voor dieren en serieus voor wat betreft de verzorging en aandacht voor onze 4 katten en 2 pony’s. Ook je appjes naar ons, tijdens je oppasweek waren heel fijn en geruststellend. Het is niet niks om het “beestenspul” achter te laten, maar dat ze bij jou in vertrouwde handen waren, was ons al snel duidelijk! Dat bleek vanmiddag nog maar eens toen je even langskwam en meteen de katten allemaal naar je toe kwamen voor een knuffel en een aai! Nogmaals superbedankt en voor een volgende vakantie weten we je te vinden.

Elske en Wilko

Katten 
Wat zijn wij blij dat we Mieke hebben gevonden. Wij hebben 2 katten en die willen wij tijdens de vakanties in hun veilige omgeving houden. De optie was een oppas aan huis. Echter, is het nogal een stap, je geeft iemand voor een aantal weken volledig toegang tot je huis en dieren. Mieke is echter heel betrouwbaar. Ze houdt zich volledig aan de afspraken die van tevoren zijn gemaakt.
Ik ben iemand die de katten nogal mist, dus elke keer als Mieke langs was geweest kreeg ik foto’s en een berichtje hoe het allemaal ging. Heel erg fijn en geruststellend. Ook is Mieke heel persoonlijk betrokken, ze is echt gek op de beestjes. Kortom, wij willen niet meer anders. Dankzij Mieke kunnen wij met een gerust hart en zonder schuldgevoel op vakantie en weekendjes weg.

Esmee en Swen

Kippen en konijnen 
Eigenares Mieke heb ik ervaren als een prettige persoonlijkheid met een groot hart voor dieren.
Welzijn van de dieren komt voor haar op de eerste plaats. Ze heeft in onze vakantie voor onze konijnen en kippen gezorgd. Alle wensen rondom de verzorging zijn bespreekbaar, gemaakte afspraken is ze netjes nagekomen. Kwaliteit was prima.

Erica


Fretten, grijze roodstaart papegaai, baardagame, konijnen en katten

Het was voor ons ook de eerste keer om een oppas aan huis te hebben, maar na een goed en vrijblijvend gesprek kwamen wij er al achter dat Mieke veel over dieren weet en ook lief is voor de dieren. Wij hebben twee weken genoten van onze vakantie wetende dat er goed opgepast werd op onze papegaai, 2 katten, 2 konijnen, baardagame en 2 fretten die de meeste aandacht vroegen en ook kregen. Ook houdt Mieke je via whatsapp op de hoogte als je dat zou willen. Als wij weer weggaan, gaan we 100% weer proberen Mieke te boeken, alles helder en geen verrassingen achteraf met de kosten of dergelijke. Prima!!!!

Manuel en Patricia